Leiemeers A met de nieuwe  polo´s. Vlnr Patje Vanhoutte, Geert Mouton, Eddy de Wael, Dirk Laruweere, Eddy Lefevre, Pol Tanghe, Jean-Pierre Kerkhof, Freddy Slosse.

Leiemeers B. Vlnr Philippe Bossard, Ingrid Delaere, Gerrit Vermoere, Philippe Dujardin, Luc Neyt, Marc Valcke,Gino Devos, Wally Loosveldt 

Leiemeers A en B op kop in het klassement!

Leiemeers deed een héle goeie zaak door één van de concurrenten - Koksijde - met duidelijke cijfers te verslaan. Het werd 8-1!

Na 2 ronden was de overwinning al binnen. De 1ste ronde wonnen Eddy d W./ Fred, Eddy L. /Geert en Mario/Dirk hun match. 3-0.    De 2de ronde wonnen Geert/Eddy vlot hun match, maar Dirk/Mario verloren. Fred/Eddy sleepten in een zinderende match alsnog het punt binnen 13-12. De 3de ronde was een formaliteit. De invallers, Patje en Pol deden het uitstekend, waarbij vooral Patje de pannen van het Leiemeersdak speelde.

Kortrijk E verloor van outsider Gullegem en krijgt de laatste 2 matchen -vóór de winterstop- De Bevers en Jeanne d´Arc op bezoek.

 

7-2. Maar terug een moeilijke start voor de 3 ploegen. Wally en Luc lieten net als hun tegenstanders meerdere keren de kans liggen om hun wedstrijd te winnen. Resulteerde in een 150 minuten durende match. Uiteindelijk toch winst voor team Wally. De 2 Philippen verloren nipt en Gino en een sterk spelende Gerrit wonnen. De volgende ronde wonnen team Gino en team Wally hun match gemakkelijker.  Tussenstand 4-2.  Derde ronde 3 overwinningen met een puike invalbeurt van Ingrid. De taart van Mark smaakte. De bar met bediening van 2 charmante dames, Judith en Sonja. Serge en Jan aandachtige toeschouwers. Leiemeers B zet het nieuwe jaar in op de eerste plaats. We wensen iedereen een fijne jaarwisseling! Verslag is weer van Luc Neyt.